Környezetvédelem a LEHA-nál

A környezetvédelem rendkívül fontos a LEHA számára, és itt nemcsak az ÖKO termékcsaládra gondolunk, mely alapanyagai megfelelnek a fenntarthatóság elvének. Vállalatunk más területeken is igyekszik takarékosan bánni az erőforrásokkal, például a termékek csomagolásánál.

Környezetvédelem a LEHA-nál

Mindenki tisztában van a műanyag hulladék negatív hatásaival környezetünkre és bolygónkra. Mennyiségük azonban továbbra is egyre csak nő világszerte. Ezért a LEHA tudatosan igyekszik csökkenteni a műanyag alapanyagok és vegyszerek használatát a termékei csomagolása során.

SEA-TEXTM

50% -ban újrahasznosított óceán műanyag

Közismert tény, hogy a hatalmas mennyiségű műanyag hulladék mennyire mérgezi a világ óceánjait, és ezáltal veszélyezteti az állat- és növényvilágot. Szerencsére egyre több az olyan kezdeményezés, amelyek az óceánokból összegyűjtött műanyag szemét újrahasznosítását tűzik ki célul. A Seatex, mely a LEHA öko kollekció tagja, jó példa erre. Hiszen az öko kollekció textileinek alapanyagának fele ROP-ból, vagyis újrahasznosított óceáni műanyagból készül.

ONLINE PROSPEKTUS

Leha - környezetvédelem

Leha - környezetvédelem

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2024 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview