LEHA

lehaA LEHA árnyékolók a funkcionalitás és a dizájn tökéletes ötvözetei, a sokszínű kínálatban pedig minden igényre van megoldás!

Árnyékolót ma már lakberendezési áruházakban is kapni, ám aki hosszú távra tervez, annak a tucattermékek helyett érdemes a valódi minőség felé fordulnia. Mi ezt tudjuk biztosítani, hiszen tevékenységünket a LEHA termékek köré építettük, melyek minden fronton a maximumot nyújtják.

A LEHA árnyékolók 5 legnagyobb erőssége

 1. Kiváló alapanyagok: A cég árnyékolói olyan anyagokból készülnek, amik praktikusságuknak és könnyű tisztíthatóságuknak köszönhetően a legkülönfélébb alkalmazási területeken megállják a helyüket, ráadásul hosszú távon.
 2. Milliméter pontos gyártás: Valamennyi árnyékoló méretre gyártott, így tökéletesen illeszkednek a nyílászárókhoz és az építészeti kihívásokhoz. A gyártás Ausztriában történik, garantálva a precíz, magas színvonalú munkát.
 3. Intelligens napvédelem: Az árnyékolók többsége távolról is vezérelhető, sőt, automatizálható, ezzel pedig optimalizálható a természetes fény és hő beáramlása az épületbe. A PowerView rendszerrel akár egy okostelefon is elég a kezeléshez.
 4. 5 év garancia: A LEHA profi minőségbiztosítási rendszerrel dolgozik és egyedülálló módon 5 év garanciát ad valamennyi árnyékolójára, ami tökéletes bizonyíték a termékek megbízhatóságára és tartósságára.
 5. Környezetvédelem: A cég csínján bánik a műanyag alapanyagokkal és a vegyszerekkel, ezen felül ott az öko kollekció, melynek különlegessége, hogy az alapanyagok felét újrahasznosított óceáni műanyagból állítják elő.

Milyen termékcsoportok alkotják a kínálatot?

lehaA pliszék extravagáns megjelenését a redőzött anyag adja. Kétirányú mozgatásuk lehetővé teszi, hogy a felső és az alsó részt is kedvük szerint állítsák a felhasználók, így egyszerűen szabályozható a fény és a belátás, ráadásul az ablak mérete és formája sem szabhat gátat az alkalmazásnak.

A rolók olyan árnyékolók, amelyek egy tekercsre felcsévélhető anyagból állnak, lánccal, fogantyúval vagy elektromosan mozgathatók. Tiszta vonalvezetésükkel, letisztult dizájnjukkal és egyszerű kezelésükkel univerzális megoldást nyújtanak bárhol.

A szalagfüggönyök függőleges textilcsíkokból állnak, melyek egy sín mentén mozgathatók. Mivel forgathatók, remekül szabályozható velük a fény és a belátás. Alkalmazhatók nagy méretű ablakokra, üvegfalakra, de térelválasztóként is megállják a helyüket.

A római rolók a hagyományos típushoz képest kaptak egy extra csavart. Mozgatási lehetőségeiket illetően ugyanazt tudják, ám redőzött anyagból készülnek, melynek köszönhetően különleges hangulatot kölcsönöznek a helyiségeknek.

A lapfüggönyök hasonlóak a szalagfüggönyhöz, ám itt a textilcsíkok nagyobb paneleket jelentenek, melyek tetszés szerint állíthatók, akár egymásra is tolhatók. Ezek is forgathatók, modern és elegáns megjelenésükkel pedig bármilyen stílushoz jól illenek.

A reluxák vízszintes lamellái fokozatmentes fényszabályozást tesznek lehetővé, mozgathatók lánccal, fogantyúval vagy elektromos motorral. Készülhetnek alumíniumból és fából, ez csupán ízlés kérdése, a remek fényjáték mindkét verzióval adott.

Reméljük, mindez Önt is meggyőzte arról, hogy a LEHA árnyékolók a piaci kínálat igazi gyöngyszemei és könnyebben eligazodik majd a lehetőségek között, amikor megtervezi a saját verzióját. Végezetül álljon itt néhány név azok közül, akik a LEHA minőséget és a mi munkákat választották.

Referenciáink:

leha
 • BDO Magyarország
 • Eruditio Zrt.
 • Haris Park Rendezvényközpont
 • Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ
 • Leo Burnett Budapest
 • Life Ray irodaház
 • Magyar Vas és Acélipari Egyesülés
 • Me Doc Egészségközpont
 • Salzgitter Mannesmann Budapest
 • The Three Corners Downtown Edition Hotel
 • Veszprémi Érsekség
 • MorphoCom Marketing és Kommunikációs Tanácsadó Kft.

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2024 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview