Blog

elektromos árnyékoló rendszer

Az elektromos árnyékoló rendszer nem csak az otthon töltött időt teszi kényelmesebbé. Mutatjuk, mit nyernek vele azok, akiket rendszeresen utazásra szólít a munka!

Az elmúlt évek eseményei úgy hozták, hogy az emberek többsége jóval többet volt otthon a korábban megszokotthoz képest, ráadásul időközben letarolta a munkaerőpiacot a home office, így a lakások már napközben sem üresek. Mindezek rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos az otthon kényelme, ennek köszönhetően pedig egyre nagyobb figyelmet kapnak a különféle okos otthon megoldások.

belső árnyékolás

A belső árnyékolás többféleképpen is megoldható; az alábbiakban a lehetőségeket vesszük sorra, majd megnevezzük a legjobbat, amit a LEHA kínál.   

Az otthonunk árnyékolására számos lehetőség áll a rendelkezésünkre a függönyöktől kezdve, a redőnyökön át, egészen a különféle árnyékolókig, és mindegyiknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai. Az utóbbi években az elektromos rolók egyre népszerűbbé váltak az általuk biztosított kényelem és sokoldalúság miatt. Alábbi cikkünkben a belső árnyékolás lehetséges módjait és az elektromos rolók előnyeit tárjuk fel.

elektromos roló

Az árnyékolás ma sokkal kifinomultabban valósítható meg, mint korábban. Már nincsenek kompromisszumok vagy félmegoldások.

Gondoljunk csak vissza a modern árnyékoló rendszerek előtt használt, ablakokra rögzített kiegészítőkre! Rájövünk, hogy a nagy részük semmi másra nem volt alkalmas, pusztán sötétítésre és a fény teljes beengedésére. Az árnyékolás ma már ennél sokkal többet jelent. Az árnyékolókat kültéri és beltérben felszerelhető rendszerekre tudjuk elkülöníteni. A kettő kombinálása jelenti azt a sokoldalúságot, amire ma egy lakás, ház lakóinak szüksége van.

elektromos árnyékolás

Az elektromos árnyékolás lehetőségei

Az elektromos árnyékolás többféle lehetőséggel is kecsegtet, de mindegyiknek van egyetlen közös tulajdonsága: az okos otthon alapvető tartozékai.

Az elektromos árnyékolás lényege a kényelem, hiszen ezzel a megoldással el lehet tekinteni az árnyékolók kézi mozgatásától, mi több, akár teljesen automatikus is lehet az elektromos belső rolók mozgatása. Csupán be kell állítani a kívánt időpontokat, a rendszer pedig megoldja a rolók leengedését, illetve felhúzását.

elektromos árnyékoló rendszer, lehaelektromos árnyékolás

Elektromos árnyékolás: miért előnyös?

A Leha elektromos árnyékolórendszere számos kényelmi fejlesztéssel teszi korszerűbbé az árnyékolók használatát.

A belső árnyékolás évezredek óta használatos, ám jelentős fejlődésen csak az utóbbi néhány évtizedben esett át. Napjaink elektromos árnyékolórendszerei már nem csupán árnyékolók, melyeket az aktuális igényeinknek megfelelően használhatunk, hanem az életstílusunk szerves részei is, melyek alkalmazkodnak hozzánk és a mindennapi ritmusunkhoz.

okos otthon megoldások

Okos megoldások otthonokba

Az okos otthon megoldások a jövő ingatlanjainak alapvető jellemzői. Egy ilyen ingatlan jóval többet tud annál, mint amire a hagyományos házak képesek.

Mitől okos egy otthon, mit jelent ez a kifejezés pontosan? Mindannyian hallottuk már, egyre többen élünk ilyen épületekben, de nem biztos, hogy meg is tudjuk fogalmazni. Ennek az az oka, hogy összetett kérdés.

belső árnyékolás

Az okos belső árnyékolás rendkívül rugalmasan használható, ráadásul hozzájárulhat az ingatlan energiafelhasználásának csökkentéséhez. Keressen érte minket!

Otthonunkban az árnyékoló fontos szerepet tölt be nem csak a sötétítésben, hanem a kellemes belső hőmérséklet megtartásában, a biztonságban és az energiafelhasználás csökkentésében is. A kiválasztására ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani, ám napjainkban szerencsére igen széles választék áll rendelkezésre. 

motorizált belső rolók

A motorizált belső rolók előnyeiről

A motorizált belső rolókkal tovább növelheti otthona komfortját. Válasszon modern megoldást, tapasztalja meg a rendszer előnyeit, keressen minket!

Sokaknak fontos, hogy otthonuk maximális kényelmet biztosítson számukra a mindennapokban. A tökéletes komfort hozzájárul a jó közérzethez, az ember ilyen környezetben sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban érezheti magát. Vannak olyanok, akik e téren bármilyen ötletre nyitottak annak érdekében, hogy a kényelem szempontjából is a százszázalékot hozzák ki az ingatlanból. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a motorizált belső rolókat!

Az elektromos roló előnyei

Az elektromos roló számtalan előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni egy okos otthonban.

Az elektromos roló csak az egyik lehetőség, ha egy okos otthon kialakítása a cél, hiszen az árnyékolás többféle berendezéssel is megoldható, ám az elektromos roló rendelkezik több olyan tulajdonsággal is, amelyeket a többi eszköz nem tud felmutatni.

elektromos árnyékoló rendszer

Árnyékolás egy gombnyomásra!

Egy elektromos árnyékoló rendszer, az okos otthon nagyszerű támogatója! Az árnyékoláshoz már csak egy távirányítóra van szüksége!

Az árnyékolók állandóan használatban vannak egy lakásban. Minden évszakban szükség van rájuk, de elsősorban a napszakok váltakozása befolyásolja, hogy mikor és hogyan használjuk őket. Akármilyen típusú árnyékoló is legyen az ablakokon, nem mindegy, hogy mit tudnak nyújtani egy ingatlannak és a lakóinak. Az elektromos árnyékoló rendszerrel egészen új szintre lehet emelni az árnyékolást. Azt is rögtön összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel jár a hagyományos árnyékolókkal szemben egy elektromos árnyékoló rendszer használata.

Okos otthon rendszerek, amik nemcsak a kényelmet szolgálják. Tapasztalja meg a távvezérlés előnyeit, tudja ingatlanját maximális biztonságban!

Manapság sokan érdeklődnek az okos otthon rendszerek iránt, nem véletlenül, hiszen fontos szerepet töltenek be a hatékony, komfortos otthoni környezet megteremtésében. Ezzel kapcsolatban az árnyékolók vezérlése elengedhetetlen tényező, lényeges részét képezi a rendszereknek. Legnagyobb előnye, hogy egy helyről is mozgathatók például a rolók, sávrolók, rengeteg időt, energiát lehet ezáltal megspórolni. Különösen nagy segítség ez olyan emeletes ingatlanokkal kapcsolatban, ahol több belső árnyékolót kell fel és leengedni nap, mint nap. Amennyiben Ön is érdeklődik az okos otthon rendszerek iránt, és megtapasztalná a komfortos megoldást a rolókkal, sávrolókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!

Okos otthon megoldások

Okos otthon megoldások az árnyékolástechnika terén. Gondolja velünk újra az otthonát, itt az idő a korszerűsítéshez, keressen bennünket bizalommal!

Az okos otthon megoldások egyre több embert foglalkoztatnak, nem véletlenül, hiszen a modern alternatívák, mint például a különböző automata funkciók igencsak megkönnyítik a mindennapokat. Hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, és még az ingatlanok értékéhez is hozzátesznek. Az okos otthon megoldások terén manapság egyre több lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére. Ezek közül a legnépszerűbbek egyértelműen az árnyékolástechnikával kapcsolatos rendszerek.

belső árnyékolás

belső árnyékoláshoz igazán kedvező, modern megoldást kínálunk az érdeklődőknek. Gondolja velünk újra az otthonát, keressen minket bizalommal!

Sokan szeretnék korszerűsíteni otthonaikat azért, hogy a tér gondoskodjon a kényelmükről, és megfeleljen a manapság felmerülő igényeknek. Egyesek az olyan részletekre is odafigyelnek ilyenkor, mint például a belső árnyékolás, hiszen egy motorizált rendszer nem hiányozhat egy korszerű, komfortos ingatlanból. Amennyiben Ön is újragondolná az otthonát, és bármilyen megoldásra nyitott a belső árnyékoláshoz, forduljon hozzánk bizalommal!

motorizált belső rolók ideálisak az idősebb korosztály számára is. Felejtse el a nehéz megoldásokat, válassza a könnyebb utat, keressen minket!

Az idősebb korosztályból sokak számára fontos, hogy otthonukban lehetőleg minél több olyan megoldás kerüljön kivitelezésre, amik megkönnyítik a mindennapokat. Például nagyon fárasztó lehet mozgatni a belső árnyékolókat, különösen a nagyobb ingatlanok esetében. Egyeseknek komoly egészségügyi problémákkal is meg kell küzdeniük, így nem csoda, ha már egy ilyen művelet is kihívások elé állíthatja az érintetteket. Szerencsére van erre is már megoldás, mégpedig a motorizált belső rolók, amelyek az időseknek is kifejezetten kedveznek!

elektromos rolók

Az elektromos rolókhoz cégünk valóban kényelmes, korszerű alternatívát kínál. Ismerkedjen meg az intelligens rendszerrel, tájékozódjon honlapunkról!Egyre többen érdeklődnek az olyan intelligens árnyékolók iránt, mint például az elektromos rolók. Ezek az alternatívák sokkal kényelmesebbé varázsolják az otthont, ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mindenképp megbízható rendszerre van szükség. E téren óriási a kínálat, nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak az érdeklődők, egyeseknek pedig nehéz megtalálni ebben a választékban a megfelelő alternatívát. Amennyiben Önnek is szüksége lenne tanácsra ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolókhoz az általunk kínált modern opciót!

Az okos otthon rendszerek mellett sokkal kényelmesebbek lehetnek a mindennapok. Irányítsa egy eszközről az árnyékolóit, keressen minket!

Ha ingatlan kialakításról van szó, manapság nem csupán az ízléses lakberendezési megoldások a fontosak, hanem azok is, amik a maximális kényelemről gondoskodnak. Egy fárasztó munkanap után kifejezetten jól tud esni az ember számára, ha otthonában minden kézre áll, és akár egy eszközről tudja irányítani a világítást vagy az árnyékolókat. Nem véletlen, hogy emiatt óriási népszerűségnek örvendenek az okos otthon rendszerek, hiszen százszázalékban gondoskodnak az emberek komfortérzetéről az ingatlanokban. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni az okos otthon rendszerek előnyeit, és megbízható alternatívát keres az árnyékolók vezérléséhez, forduljon hozzánk bizalommal!

Az okos otthon megoldások leegyszerűsítik az intelligens otthon megvalósításának menetét, így bárki számára elérhetővé válik a jövő!

Az okos otthon sokak számára valami valóságtól elrugaszkodott sci-fi, aminek egy része ugyan már most is megvalósítható, ám minimum a lakás árát rá kell költeni, és teljes átalakítással jár. A valóság azonban egészen más, hiszen az okos otthon mindössze intelligens, sokszor automatizált, de legalábbis távolról vezérelhető funkciók összessége, és nem szükséges minden egyes elérhető berendezést beszerezni hozzá, hiszen mindenkinek csak olyan okos otthon megoldásokat kell megvásárolnia, amelyekre szüksége is van; így a költségek is alacsonyan tarthatóak.

belső árnyékolás modern eszközei az okos otthon kellékei is! Igazítsa az árnyékolóit az ingatlana lehetőségeihez!

A fényszabályozás legújabb eszközei már jóval többet tudnak, mint a régi modellek. A belső árnyékolás klasszikusa a függöny, de a le és fel mozgatható árnyékolók megjelenésével az automatizált modellek is megjelentek. Az automatizálás az okos otthon egy jellegzetessége. Az egymást kiegészítő, intelligens rendszerek segítenek abban, hogy a hétköznapok mentesek legyenek minden, felesleges kényelmetlenségtől. A belső árnyékolás eszközei is segítenek ezt a célt elérni.

motorizált belső rolók a biztonság szempontjából is ideálisak. Ismerkedjen meg megbízható rendszerünkkel, és alkalmazza bátran az ingatlanban!

Az ingatlanokkal kapcsolatban manapság nem csupán a kényelem és a stílusos megoldások számítanak, hanem a biztonság is. Sajnos az épületek is ki vannak téve a veszélyeknek, bármikor behatolhatnak a házakba, és eltulajdoníthatják az értékeket a betolakodók. Többféle alternatíva is létezik már a biztonságos körülmények kialakításához. Sokak számára alapvető az, hogy riasztót, kamerarendszert telepíttetnek, azonban egyesek ezen kívül szeretnének még további opciókat találni a betolakodók távoltartásához. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és nyitott bármilyen praktikus megoldásra, ajánljuk figyelmébe a motorizált belső rolókat!

Az elektromos rolóval sokkal könnyebbek a mindennapok. Nyerjen időt, energiát, és válassza az intelligens árnyékolókat otthonába!

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyi időt, energiát felemészthet például a redőnyök, rolók mozgatása a mindennapok során. Jóval kényelmesebb és egyszerűbb az élet egy intelligens vezérlő rendszerrel, hiszen ez esetben nem kell minden egyes árnyékoló felhúzásával és leengedésével külön foglalkozni. Amennyiben Ön is szeretne intelligens rendszert alkalmazni, amivel akár a világ másik pontjáról is használhatja az árnyékolókat, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolóinkat!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2023 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview