Blog

belső árnyékolás

A belső árnyékolás a hőmérséklet szabályozását, a magánszféra védelmét, valamint a napfény káros hatásainak csökkentését hivatott biztosítani, ám ezen túl esztétikai elemként is szolgál – minden szempontból érdemes tehát alaposan utánanézni a lehetőségeknek. Ezt megkönnyítendő az alábbiakban részletesen bemutatjuk a belső árnyékolók típusait és azok előnyeit, valamint azt, hogy melyik helyiségben melyik típust érdemes alkalmazni.

motorizált belső rolók

A motoros rolók megadják a színtiszta kényelmet, amire vágyunk, de társak lehetnek az energiafelhasználás optimalizálásában is!

Az energiahatékonyság iránti elkötelezettség napjainkban minden területen egyre hangsúlyosabbá válik, és ez alól az árnyékolástechnika sem kivétel. A hagyományos árnyékolók mellett egyre nagyobb teret hódítanak az energiatakarékos megoldások, amelyek nem csak a komfortérzetet növelik, de a rezsiköltségeket is számottevően csökkentik, nem utolsó sorban pedig kímélik a bolygót.

Mi lenne, ha beengednénk az életünkbe az okos otthon megoldásokat? Mutatjuk a PowerView® rendszer rejtett előnyét és a vezérlés lehetőségeit!

Az okos otthon megoldások koncepciója egyre népszerűbbé válik, és ez nem véletlen. Ezek a rendszerek számos előnnyel járnak, melyek közül a kényelem, az energiahatékonyság és a biztonság csak a legalapvetőbbek. Ennél a triónál jóval többet nyerhetünk, ha az intelligens megoldásokat az árnyékolástechnika terén is otthonunkba költöztetjük.

belső árnyékolás

A belső árnyékolás ma már sokkal többet jelent néhány mutatós függönynél, ezért érdemes egy kis időt szánni az ismerkedésre!

A modern otthonok tervezésekor a funkcionalitás és az esztétika egyensúlyának megteremtése kulcsfontosságú. A belső árnyékolók, mint az enteriőr alapvető design elemei, nem csupán a napfény szabályozásában játszanak szerepet, hanem a lakóterek hangulatának és komfortjának alakításában is. Előnyeik sokrétűek, jelentőségük a modern otthonokban vitathatatlan, de mit tudnak pontosan, ami miatt ragaszkodunk hozzájuk?

motorizált belső roló

A motorizált belső rolók egyre népszerűbbé válnak az otthonokban és az irodákban egyaránt, ami nem meglepő, hiszen a kezelésük egyszerű és kényelmes.

A motorizált belső rolók intelligens árnyékolási megoldások, amelyek kényelmesek, praktikusak és energiatakarékosak, ráadásul számos előnnyel járnak az egyszerűbb, manuális árnyékolókhoz képest. Ezek a típusok motorok segítségével mozgathatóak, amelyek lehetnek vezetékes vagy vezeték nélküli tápellátásúak és lehetőséget biztosítanak a távirányítóval vagy akár okostelefonról történő vezérlésre is. Vezeték nélküli tápellátás esetén tölthető akkumulátorok szolgáltatják az áramot a motoroknak.

elektromos árnyékoló rendszer

Az elektromos árnyékoló rendszer nem csak az otthon töltött időt teszi kényelmesebbé. Mutatjuk, mit nyernek vele azok, akiket rendszeresen utazásra szólít a munka!

Az elmúlt évek eseményei úgy hozták, hogy az emberek többsége jóval többet volt otthon a korábban megszokotthoz képest, ráadásul időközben letarolta a munkaerőpiacot a home office, így a lakások már napközben sem üresek. Mindezek rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos az otthon kényelme, ennek köszönhetően pedig egyre nagyobb figyelmet kapnak a különféle okos otthon megoldások.

belső árnyékolás

A belső árnyékolás többféleképpen is megoldható; az alábbiakban a lehetőségeket vesszük sorra, majd megnevezzük a legjobbat, amit a LEHA kínál.   

Az otthonunk árnyékolására számos lehetőség áll a rendelkezésünkre a függönyöktől kezdve, a redőnyökön át, egészen a különféle árnyékolókig, és mindegyiknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai. Az utóbbi években az elektromos rolók egyre népszerűbbé váltak az általuk biztosított kényelem és sokoldalúság miatt. Alábbi cikkünkben a belső árnyékolás lehetséges módjait és az elektromos rolók előnyeit tárjuk fel.

elektromos roló

Az árnyékolás ma sokkal kifinomultabban valósítható meg, mint korábban. Már nincsenek kompromisszumok vagy félmegoldások.

Gondoljunk csak vissza a modern árnyékoló rendszerek előtt használt, ablakokra rögzített kiegészítőkre! Rájövünk, hogy a nagy részük semmi másra nem volt alkalmas, pusztán sötétítésre és a fény teljes beengedésére. Az árnyékolás ma már ennél sokkal többet jelent. Az árnyékolókat kültéri és beltérben felszerelhető rendszerekre tudjuk elkülöníteni. A kettő kombinálása jelenti azt a sokoldalúságot, amire ma egy lakás, ház lakóinak szüksége van.

elektromos árnyékolás

Az elektromos árnyékolás lehetőségei

Az elektromos árnyékolás többféle lehetőséggel is kecsegtet, de mindegyiknek van egyetlen közös tulajdonsága: az okos otthon alapvető tartozékai.

Az elektromos árnyékolás lényege a kényelem, hiszen ezzel a megoldással el lehet tekinteni az árnyékolók kézi mozgatásától, mi több, akár teljesen automatikus is lehet az elektromos belső rolók mozgatása. Csupán be kell állítani a kívánt időpontokat, a rendszer pedig megoldja a rolók leengedését, illetve felhúzását.

elektromos árnyékoló rendszer, lehaelektromos árnyékolás

Elektromos árnyékolás: miért előnyös?

A Leha elektromos árnyékolórendszere számos kényelmi fejlesztéssel teszi korszerűbbé az árnyékolók használatát.

A belső árnyékolás évezredek óta használatos, ám jelentős fejlődésen csak az utóbbi néhány évtizedben esett át. Napjaink elektromos árnyékolórendszerei már nem csupán árnyékolók, melyeket az aktuális igényeinknek megfelelően használhatunk, hanem az életstílusunk szerves részei is, melyek alkalmazkodnak hozzánk és a mindennapi ritmusunkhoz.

okos otthon megoldások

Okos megoldások otthonokba

Az okos otthon megoldások a jövő ingatlanjainak alapvető jellemzői. Egy ilyen ingatlan jóval többet tud annál, mint amire a hagyományos házak képesek.

Mitől okos egy otthon, mit jelent ez a kifejezés pontosan? Mindannyian hallottuk már, egyre többen élünk ilyen épületekben, de nem biztos, hogy meg is tudjuk fogalmazni. Ennek az az oka, hogy összetett kérdés.

belső árnyékolás

Az okos belső árnyékolás rendkívül rugalmasan használható, ráadásul hozzájárulhat az ingatlan energiafelhasználásának csökkentéséhez. Keressen érte minket!

Otthonunkban az árnyékoló fontos szerepet tölt be nem csak a sötétítésben, hanem a kellemes belső hőmérséklet megtartásában, a biztonságban és az energiafelhasználás csökkentésében is. A kiválasztására ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani, ám napjainkban szerencsére igen széles választék áll rendelkezésre. 

motorizált belső rolók

A motorizált belső rolók előnyeiről

A motorizált belső rolókkal tovább növelheti otthona komfortját. Válasszon modern megoldást, tapasztalja meg a rendszer előnyeit, keressen minket!

Sokaknak fontos, hogy otthonuk maximális kényelmet biztosítson számukra a mindennapokban. A tökéletes komfort hozzájárul a jó közérzethez, az ember ilyen környezetben sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban érezheti magát. Vannak olyanok, akik e téren bármilyen ötletre nyitottak annak érdekében, hogy a kényelem szempontjából is a százszázalékot hozzák ki az ingatlanból. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a motorizált belső rolókat!

Az elektromos roló előnyei

Az elektromos roló számtalan előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni egy okos otthonban.

Az elektromos roló csak az egyik lehetőség, ha egy okos otthon kialakítása a cél, hiszen az árnyékolás többféle berendezéssel is megoldható, ám az elektromos roló rendelkezik több olyan tulajdonsággal is, amelyeket a többi eszköz nem tud felmutatni.

elektromos árnyékoló rendszer

Árnyékolás egy gombnyomásra!

Egy elektromos árnyékoló rendszer, az okos otthon nagyszerű támogatója! Az árnyékoláshoz már csak egy távirányítóra van szüksége!

Az árnyékolók állandóan használatban vannak egy lakásban. Minden évszakban szükség van rájuk, de elsősorban a napszakok váltakozása befolyásolja, hogy mikor és hogyan használjuk őket. Akármilyen típusú árnyékoló is legyen az ablakokon, nem mindegy, hogy mit tudnak nyújtani egy ingatlannak és a lakóinak. Az elektromos árnyékoló rendszerrel egészen új szintre lehet emelni az árnyékolást. Azt is rögtön összefoglaljuk, hogy milyen előnyökkel jár a hagyományos árnyékolókkal szemben egy elektromos árnyékoló rendszer használata.

Okos otthon rendszerek, amik nemcsak a kényelmet szolgálják. Tapasztalja meg a távvezérlés előnyeit, tudja ingatlanját maximális biztonságban!

Manapság sokan érdeklődnek az okos otthon rendszerek iránt, nem véletlenül, hiszen fontos szerepet töltenek be a hatékony, komfortos otthoni környezet megteremtésében. Ezzel kapcsolatban az árnyékolók vezérlése elengedhetetlen tényező, lényeges részét képezi a rendszereknek. Legnagyobb előnye, hogy egy helyről is mozgathatók például a rolók, sávrolók, rengeteg időt, energiát lehet ezáltal megspórolni. Különösen nagy segítség ez olyan emeletes ingatlanokkal kapcsolatban, ahol több belső árnyékolót kell fel és leengedni nap, mint nap. Amennyiben Ön is érdeklődik az okos otthon rendszerek iránt, és megtapasztalná a komfortos megoldást a rolókkal, sávrolókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!

Okos otthon megoldások

Okos otthon megoldások az árnyékolástechnika terén. Gondolja velünk újra az otthonát, itt az idő a korszerűsítéshez, keressen bennünket bizalommal!

Az okos otthon megoldások egyre több embert foglalkoztatnak, nem véletlenül, hiszen a modern alternatívák, mint például a különböző automata funkciók igencsak megkönnyítik a mindennapokat. Hozzájárulnak a komfortérzet növeléséhez, és még az ingatlanok értékéhez is hozzátesznek. Az okos otthon megoldások terén manapság egyre több lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére. Ezek közül a legnépszerűbbek egyértelműen az árnyékolástechnikával kapcsolatos rendszerek.

belső árnyékolás

belső árnyékoláshoz igazán kedvező, modern megoldást kínálunk az érdeklődőknek. Gondolja velünk újra az otthonát, keressen minket bizalommal!

Sokan szeretnék korszerűsíteni otthonaikat azért, hogy a tér gondoskodjon a kényelmükről, és megfeleljen a manapság felmerülő igényeknek. Egyesek az olyan részletekre is odafigyelnek ilyenkor, mint például a belső árnyékolás, hiszen egy motorizált rendszer nem hiányozhat egy korszerű, komfortos ingatlanból. Amennyiben Ön is újragondolná az otthonát, és bármilyen megoldásra nyitott a belső árnyékoláshoz, forduljon hozzánk bizalommal!

motorizált belső rolók ideálisak az idősebb korosztály számára is. Felejtse el a nehéz megoldásokat, válassza a könnyebb utat, keressen minket!

Az idősebb korosztályból sokak számára fontos, hogy otthonukban lehetőleg minél több olyan megoldás kerüljön kivitelezésre, amik megkönnyítik a mindennapokat. Például nagyon fárasztó lehet mozgatni a belső árnyékolókat, különösen a nagyobb ingatlanok esetében. Egyeseknek komoly egészségügyi problémákkal is meg kell küzdeniük, így nem csoda, ha már egy ilyen művelet is kihívások elé állíthatja az érintetteket. Szerencsére van erre is már megoldás, mégpedig a motorizált belső rolók, amelyek az időseknek is kifejezetten kedveznek!

elektromos rolók

Az elektromos rolókhoz cégünk valóban kényelmes, korszerű alternatívát kínál. Ismerkedjen meg az intelligens rendszerrel, tájékozódjon honlapunkról!Egyre többen érdeklődnek az olyan intelligens árnyékolók iránt, mint például az elektromos rolók. Ezek az alternatívák sokkal kényelmesebbé varázsolják az otthont, ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mindenképp megbízható rendszerre van szükség. E téren óriási a kínálat, nagyon sokféle megoldás közül válogathatnak az érdeklődők, egyeseknek pedig nehéz megtalálni ebben a választékban a megfelelő alternatívát. Amennyiben Önnek is szüksége lenne tanácsra ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmébe az elektromos rolókhoz az általunk kínált modern opciót!

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2024 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview