Firenzei roló / Raffinesse

Firenzei roló: rafinált stílus LEHA módra

Firenzei roló, Raffinesse

A firenzei roló mediterrán életérzést és a LEHA árnyékolóktól megszokott modern praktikumot csempész otthonába. Ismerje meg a rafinált stílus megtestesítőjét!

Új árnyékolókkal szeretné tökéletesíteni otthonát? Lát fantáziát a sávrolóban, tetszik a reluxa, sőt, talán egy kicsit még a zsaluziát is magáénak érzi, de egyik sem az igazi? Akkor Önnek való a firenzei roló (raffinesse), ami magában hordozza mindezek legjobb tulajdonságait és ezekből egy új, izgalmas árnyékolót hoz létre. Ahogy azt már megszokhattuk, az egészet a LEHA minőség teszi még vonzóbbá, de ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg egy kicsit közelebbről, mit is tud a firenzei roló!

Egy ötvözet, ami túlszárnyalja elődjeit

Firenzei roló, Raffinesse

A firenzei roló, azaz raffinesse tulajdonképpen a sávroló továbbgondolt változata, de azzal ellentétben tökéletesen szét tudja választani a nappali és az éjszakai árnyékolást. A lamellák vízszintesbe állításával tökéletes a nappali fénybeáramlás, mintha csak egy fényáteresztő függöny lenne az ablakon. A lamellákat elforgatva viszont sokkal hatékonyabb a sötétítés, mint a sávrolónál.

Kinézetre egy igen távoli rokont, a kültéri árnyékolók világából ismert S-lamellás zsaluziát idézi, eközben van benne egy csipet a hagyományos reluxából is. Egy abszolút egyedi árnyékolóról van szó, melynek egy párhuzamosan futó, áttetsző anyag ad keretet, amit könnyű hullámhoz hasonlító fényzáró textillapok kötnek össze.

Bár látványra egy finom, habkönnyű szövet, speciális technikájának köszönhetően a firenzei rolóval remekül szabályozható a beáramló fény mennyisége, zárt állapotban szinte teljes sötétségbe lehet borítani a helyiségeket. Ahogy az egy modern árnyékolótól elvárható, a raffinesse emellett hűséges társ a privát szféra megteremtésében is, segítségével tökéletesen ki lehet zárni a külvilágot, és nem marad más, csak az otthon nyugalma.

info@alfafuggony.hu

És amit a LEHA hoz ki a firenzei rolóból

Firenzei roló, Raffinesse

A LEHA értelmezésében természetesen még egy ilyen, elképesztően sokoldalú árnyékoló is lehet még több. Kezdjük is mindjárt a számtalan pompás színárnyalattal és a különféle extra dizájnmegoldásokkal, melyek lehetővé teszik, hogy a mediterrán életérzés bármilyen enteriőrhöz illeszkedni tudjon. Letisztult és elegáns, ugyanakkor van benne egy kis rafinált csavar, épp ezért minden stílushoz remek választás, legyen az klasszikus vagy modern.

Ez azonban még nem minden, hiszen a LEHA mindezt kiváló anyagminőséggel és milliméter pontosságú méretre gyártással emeli még magasabb szintre. A termékpaletta gyöngyszeme, a raffinesse nem holmi gyorsan elavuló divatmegoldás, hanem egy olyan árnyékoló, ami igazán hosszú időre szól. A gyártó többi termékéhez hasonlóan erre is 5 év garancia jár, és értéke természetesen ezt követően sem fakul.

Intelligens árnyékoló? Miért is ne?

Bár a firenzei roló (raffinesse) kimondottan egyszerűen működtethető a jól megszokott, láncos megoldással is, nem kell beérni ennyivel, hiszen ott az intelligens PowerView megoldás. Az elektromos változat szíve egy motorba integrált akkumulátor, ami még csak vezetékezést sem igényel, vagyis utólagos beépítéshez is alkalmas. Minden szó szerint csak egy karnyújtásra van, hiszen az applikáció segítségével a teljes rendszer vezérelhető és személyre szabható.

A meglévő SmartHome-ba integrálva az árnyékoló bármilyen egyedi igényhez és körülményhez képes alkalmazkodni, és az automatizált megoldások remekül illeszkednek a modern kor támasztotta követelményekhez. Gyors és egyszerű, energiahatékony, mindenekelőtt pedig végtelenül kényelmes; ezt tudja a raffinesse intelligens változata, amit Ön is az otthonába költöztethet, ha ezt az árnyékolót választja.

Ha úgy gondolja, hogy a firenzei roló az a típus, amit mindezidáig hiába keresett, itt az idő, hogy teljessé tegye otthonát. Nézzen szét weboldalunkon, és forduljon hozzánk bizalommal!

info@alfafuggony.hu

POWERVIEW®

AJÁNLATKÉRÉS

Címünk:
1022 Budapest, Bimbó út 4.

Nyitva tartás:
Bemutatótermünk 8.00 és 18.00 óra között fogadja ügyfeleit. Azonban az optimális árnyékolási technika, a megfelelő anyagok kiválasztása igen időigényes folyamat. Ezek a munkamegbeszélések sokszor több órát is igénybe vehetnek. Ahhoz, hogy minden ügyfelünkkel személyre szabottan tudjunk foglalkozni szükség van előzetes időpont foglalásra.

Telefon:
+36 70 416 3180

E-mail:
info@alfafuggony.hu

 

Név
Kötelező megadni!

Telefonszám
Invalid Input

E-mail cím
Kérjük, érvényes e-mail címet adjon meg!

Üzenet
Kötelező megadni!

Captcha
Captcha
Invalid Input

Kérem töltse ki a mezőt!

©2024 Leha Powerview - Alfafüggöny. Minden jog fenntartva.

Leha Powerview